Faser i forløbet

Programmet er bygget op over 3 faser. En introduktionsfase, en implementeringsfase og en forankringsfase.

Fase 1 Introduktionsfasen – 13 ugers forløb med 6 moduler

Grundlæggende viden om sundhed trivsel, samt målsætning for ernæring, restitution og daglig aktivitet.

Her lægges grundlaget, som skal bære dig igennem forløbet.

I denne fase arbejder vi bl.a. med dit ansvar, din motivation og dine vaner, ernæring og energibalance, din restitutionsevne, inflammation, træning. Ud fra din egen vision om din fremtidige sundhed og trivsel lægges en konkret handleplan med mål og delmål.

Fase 2 Implementeringsfasen – 26 uger med 6 opfølgningsmoduler

Disse moduler udfordrer og flytter dine grænser

Her kigger vi på forskellige redskaber, som fastholder dig på sporet af sundhed. Vi repeterer viden og du får små udfordringer, der er med til at flytte dig yderligere.

I dette forløb arbejder vi bl.a. med temaerne sund balance, at tage handling på mål, kosttilskud, regler og forskellige tilgange til sundhed, livsmestring, taknemmelighed, individuel personlig styrke og alder.

Fase 3 Forankringsfasen – 13 uger og 3 moduler

I denne fase arbejder vi med forankring og fastholdelse af resultater. Fasen er med til at sikre, at du kan fortsætte på rette spor af sundhed og trivsel, når hele forløbet er overstået. På dette tidspunkt vil du allerede have godt styr på din sundhed og trivsel, så her vil temaerne fokusere på dit eksterne miljø, så du er i stand til at navigere på egen hånd blandt fristelser, relationer der støtter eller dræner, og ikke mindst din egen rolle som inspirator, forældre eller teamplayer.