Handels- og abonnementsbetingelser

Venligst læs hele dokumentet.

Produkter og tjenester udbydes af:

CONCEPTS 4 LIFE APS
LINDHOLM HAVNEVEJ 31
5800 NYBORG

CVR. 33256507

Kontakt på tlf. 51519863

www.concepts4life.com

www.bootchamp.dk

www.sundhedsagent.dk

Vi træffes bedst i tidsrummet 8-16:00 mandag til fredag. Vi bestræber at svare alle mails i løbet af et par dage. Såfremt vi skulle være indisponible over flere dage, vil mails give dig autosvar herom.

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail og login, eller som fysiske kurser eller arrangementer.

Produkter kan købes med både VISA eller Mastercard (Dankort kun ved kombineret VISA/Dankort)

Da vi servicerer både erhverv og private, skal du være opmærksom på, om priserne er oplyst inklusiv eller eksklusiv moms. Alle priser er i danske kroner DKK.

Alle aftaler er bindende.

Abonnement:

For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per e-mail.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet..

For abonnementer gælder, at abonnementsprisen som oplyst på produktsiden automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per e-mail. Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til member@concepts4life.com eller ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet. Opsigelsen træder i kraft efter 2-3 hverdage og derefter vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales.

Ønsker du at ændre det betalingskort abonnementet trækkes på gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Returret:

Der er 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage fra købsdatoen, så kontakt os på member@concepts4life.com og du vil få alle pengene tilbage.

Undtagelser til ovenstående er:

– Seminarer, events og fysiske workshops: Fra 4 uger før startdato tilbageholdes 50% i gebyr ved refusion. Fra 14 dage før startdatoen ydes der ingen refusion.

– Digitale produkter som f.eks. BOOTCHAMP og SUNDHEDSAGENT, der kan tage i brug øjeblikkeligt. Her er der ingen fortrydelsesret, da produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen.

– Da fællesskab og netværk er en vigtig del af BOOTCHAMP forløbet, forbeholder vi os ret til at aflyse forløbet, såfremt der er færre end 5 deltagere tilmeldt pr. 31 januar 2021. Vi vil i så fald kontakte dig for at refundere din indbetaling eller tilbyde dig en alternativ løsning.

Brugsaftale:

Produkter der er købt, er personlige og må kun benyttes af køber og dennes husstand. Hvis der er tale om en gave, så tilfalder brugsretten til gavemodtager og ikke køber.

Rettigheder:

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Concepts 4 life ApS. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt, som angivet under det pågældende produkt. Det er strafbart at videresælge eller at distribuere materialerne videre.

Ansvar / Disclaimer: 

Concepts4Life vil efter bedste evne sikre, at alle oplysningerne på sitet er korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager sig derfor intet ansvar for udtalelser, henvisninger, links til tredjeparter, fejl, stavefejl og eventuelle udeladelser.

Alt materiale er udviklet ud fra uddannelse og erfaringer, der har gjort med temaerne sundhed og trivsel. Materiale skal derfor ses alene som inspiration. Concepts 4 Life kan ikke stilles ansvarlig for eventuelle resultater, der følger af anvendelsen på sitet. Ansvaret for gennemførsel af forløbet ligger i dine egne hænder.