PROGRAM INDHOLD

BOOTCHAMP er et 12 måneders online forløb for dig, som ønsker at transformere din personlige sundhed og dit velbefindende.

De første ca. 4 måneder fra marts og frem til sommerferien er personlige og intensive. Du vil ugentligt modtage små videoer, udfordringer og arbejdsmaterialer, som du arbejder med i løbet af den pågældende uge.

Fra sommerferien og resten af året modtager du hver uge en lille udfordring du kan arbejde videre med. Hver måned er der repetition på vores fælles netværkstræf. Formålet er at fastholde motivationen, dele realiserede mål og sætte nye.

At foretage store forandringer i dit liv kræver klarhed, mod, mål og evnen til at tage de rette handlinger.

Uden en plan eller vejledning, kan denne proces være overvældende. BOOTCHAMP giver dig muligheden for at sætte fart på dine forandringer, og programmet vil spare dig for år med fejlslagne forsøg og frustration.


Hvem er programmet til?

Programmet er for dig der har brug for en frisk start og hvor du får integreret din sundhed og trivsel som første prioritet i dit liv. Der er ikke noget, der er vigtigere.

Uanset om du starter fra bunden eller allerede er erfaren med sundhedsaktiviteter, så vil BOOTCHAMP hjælpe dig med at  

 • Definere din fremtidige vision for hvem du er og hvor du vil hen
 • Afklaring af dine mål
 • Udnytte dine unikke styrker
 • Øge dit energiniveau og dine resultater
 • Implementere værdifulde redskaber som støtter dig for bedre sundhed og trivsel
 • Få styr på dine kost- og træningsrutiner
 • Lære hvilke fordele der er ved fokuseret vejrtrækning og optimering af søvnvaner
 • Hvordan du med øget bevidsthed kan styre dit mindset
 • Bedre fokus og prioritering af hvad der har værdi for dig
 • Skabe værdifulde relationer der støtter dig i mange år frem
 • Forstå og navigere imellem krav og forventninger fra både dig selv og dine omgivelser, så du kommer i mål som en stærkere og sundere udgave af dig selv – både fysisk og mentalt

Og du vil gøre alt dette i fuld overensstemmelse med din egen integritet og dine personlige værdier

BOOTCHAMP er intensivt og udfordrende. Der er ingen genveje, magiske trylleformularer eller garanterede resultater.

At foretage livsstilsændring som du kan være stolt af, kræver stort fokus, mod og vedholdenhed. Mest af alt så kræver det konstante handlinger og villighed til at lege med hele vejen.

Du får ikke serveret løsninger på et sølvfad, men du lærer hvilke handlinger der er nødvendige at tage og du vil blive udfordret til at afprøve forskellige løsninger for at finde frem til det format som passer netop til dig og din hverdag.

Mit primære mål er, at du får trænet dine tanke- og adfærdsmønstre og blive i stand til at træffe beslutninger, der støtter dig fremover – evner du kan bruge resten af livet.

BOOTCHAMP er for dem som ønsker at handle og skabe forandring, og bruge deres evner til at gøre en forskel for både for dem selv og deres nærmeste.


I 2022 foregår forløbet online.

Hele programmet er online baseret, så du kan deltage hjemmefra.

Alle programmaterialer inklusive videoer, mp3, tekst materialer, arbejdsark og øvrige ressourcer finder du på online platformen. Du får mulighed for at stille spørgsmål, få feedback og netværke med andre Bootchampers og mentorer online.

Afhængig af Covid status så vil vi dog forsøge at arrangere nogle fælles træf så vi kan lære hinanden bedre at kende.

Nærmere detaljer herom følger efter lancering.


Program timing

Vi opfordrer dig til at registrere din tilmelding så hurtigt som muligt, da du inden programstart tilbydes fundamental træning, som gør, at du får mest muligt ud af BOOTCHAMP.

Du får adgang til materiale designet til at hjælpe dig så du kan tage afklarede og fokuserede handlinger.

Der er 6 primære moduler i BOOTCHAMP programmet og lang række bonusmoduler. Hvert modul indeholder en række små lektioner og tilhørende arbejdsmaterialer. Nogle er af informerende karakter – andre er konkrete aktiviteter du skal arbejde med.

Der frigives materiale hver uge, som du vil blive bedt om at reflektere over og tage handling på. 


Vær blandt de første der får besked når vi igen åbner for deltagere, og lær mere om hvordan BOOTCHAMP kan hjælpe dig med at udleve dine drømme.


Lær i dit eget tempo – du kommer ikke bagud

BOOTCHAMP programmet er et årsforløb, men du har faktisk adgang til programmet i 3 år fra startdatoen. Dvs. hvis du er med fra starten den 1. marts 2021, så kan du tilgå materialet helt frem til 29. februar 2024.

Du kan i den periode arbejde med materialet i dit eget tempo.

Du har også mulighed for gå intensivt til værks og deltage i årsforløbet hele 3 gange og dermed komme spadestik endnu dybere på dig selv og din sundhed.

Husk livet er ikke en lige linje. Vi møder alle bump undervejs.

Så uanset hvor du er i livet; Om du er på barsel, ramt af travlhed på dit arbejde, ofte er på farten eller kæmper med nogle af livets mange udfordringer, så kan du ikke komme bagud med programmet. Du har mulighed for at samle op dér hvor du er nået til, gå et par skridt tilbage eller starte på forløbet igen året efter.


Så meget tid skal du forvente at bruge på programmet

Dette er et program der handler om dig, din sundhed og dit velbefindende. Dit engagement og den tid du investerer i programmet definerer, hvor hurtigt dine resultater indfinder sig. Men bare rolig, det er stadig muligt at opnå succes, selv om du har brug for at pause programmet der, hvor du er nået til og så fortsætte på et senere tidspunkt.

Du skal afsætte tid til motion

Motion er en naturlig del af sundhed. Derfor skal du forvente i gennemsnit af bruge ca. 30 minutter om dagen på at være fysisk aktiv. En del af motionen kan lægges ind under dagens øvrige aktiviteter. Du kan evt. også samle din motion til 3-4 dage om ugen. 

Tid til læring – Onlinematerialet

De første 3-4 måneder (frem til sommerferien) skal du forvente at bruge 1 time om ugen på onlinematerialet. Dels til at se videoer, afprøve og repetere, reflektere og arbejde med de konkrete udfordringer. Du kan downloade lydfiler så du kan lytte til det på farten, mens du laver mad, ordner vasketøj osv.  


Du får råd og vejledning

Hvis du bliver overvældet og føler du er ved at drukne i dit hverdagsliv – så kan vi hjælpe dig. Du har adgang til støtte og vejledning fra ligesindede i et sikkert og opmuntrende miljø.

Dedikeret mentor

Stil spørgsmål og få feedback fra mentorcoaches. Disse coaches har ekspertise fra forskellige erhverv som ernæring, krop, privat økonomi og meget mere. Du vil ikke føle dig alene på ”rejsen”

Aktive kommentarer til lektioner

Efter hver lektion eller challenge er du velkommen til at stille spørgsmål og dele dine erfaringer med resten af holdet og mentor teamet.

Live sessioner hvor vi mødes online

Undervejs i forløbet afholdes 12 live sessions, hvor vi mødes online og har mulighed for at skabe netværk. Her har I mulighed for at stille spørgsmål og dele jeres udvikling. Disse live sessions er fortrolige. 

Visdomshulen

Du får adgang til anonymiserede spørgsmål og svar fra andre studerende i FAQ-området, så du ikke går glip af gyldne visdomsord og geniale råd.


En nærmere introduktion til modulerne

BOOTCHAMP består samlet af i alt 6 grundmoduler, plus et omfattende antal bonus moduler spækket med viden, øvelser og små udfordringer, der vil flytte dig og hjælpe dig med at udvikle nye evner.

Samlet giver modulerne dig mulighed for at gå i dybden med elementer fra de 9 faktorer.

Herunder finder du konkret beskrivelse af programmet og modulerne, så du kan vurdere om det er det rette for dig.

I hvert modul vil du møde: 

 • En introduktion til emnet og hvorfor det er relevant for din sundhed og trivsel
 • En række lektioner som beskriver forskellige delelementer af den enkelte faktor
 • PDF filer med highlights. Her har du også mulighed for at notere dine refleksioner til programmet.
 • En afslutningsquiz, som både tester dine hukommelse og repeterer det som du har lært
 • Til hvert program følger en række små udfordringer, som skal hjælpe dig til at udvikle dine evner inden for det pågældende område. Der er i forløbet afsat en uge til at arbejde med hver enkelt udfordring.

Grund moduler

Krop og vejrtrækning

Din krop er er fundamentet for hele din fysiske sundhed. Kroppen består af millioner af celler der knokler 24 timer i døgnet for at holde dig i gang. Dine cellers sundhed er lig med din sundhed. Hvis cellerne ikke har optimale betingelser, har de sværere ved at udføre deres arbejde, og der er risiko for at de dør eller muterer. Der skaber gode betingelser for udvikling af sygdom og skader

Glade celler er derfor prioritet nr. 1.

I dette modul arbejder du med at optimere betingelserne for dine celler. Et af de vigtigste redskaber er din vejrtrækning. Du vil lære hvordan du ved simple vejrtrækningsøvelser kan forlænge levetiden for dine celler og samtidig dæmper reaktioner som stress, angst og depression.

Restitutionsevne

Søvn er ikke noget man kan vælge til eller fra. Søvnen er en naturlig del af kroppens rytme. Søvnen hjælper kroppen med at genskabe energi, reparere skader og opbygge dit immunforsvar.

Du vil lære om dine søvnvaner og hvordan du kan afkode dine søvnkvalitet, og ikke mindst hvordan du optimerer forholdene, så du får bedst muligt udbytte af din søvn.

Kost

Fokus på kost er et nødvendigt og aldeles effektivt redskab til at holde kroppen og hjernen i optimal form, undgå sygdomme og få brændstof til at klare dagens udfordringer. Det er dog let at fare vild i trends, diæter og videnskab om hvad man kan, skal og må spise.

Dette modul hjælper dig til at udvikle din egen strategi for kost, som passer til dig, dine behov og din hverdag. Du får et godt overblik med inspiration, valgmuligheder og anbefalinger. Du lærer at sammensætte din kost så den giver dig optimal næring og energi.

Træning

Vi kommer ikke udenom træning, hvis vi skal opretholde vores sundhed og trivsel. Træning er et af de mest profitable redskaber, når du vil optimere din sundhed. Alligevel er det et af de redskaber vi har sværest ved at holde fast i. Træning tager tid og derfor fravælger mange træningen for at få tid til andre ting.

I dette modul lærer du hvordan du træner og tilrettelægger din træning mest optimalt og intelligent, så du får bedst muligt udbytte af den og opnår en krop, der er i balance. Du bliver udfordret til at afprøve aktiviteter som du måske ikke har prøvet før, så du kan finde din egen helt personlige træningsmetode.

Drivkraft

Din sundhed er stærkt forbundet med dine følelser. Med dette modul dykker vi dybt i dine grundlæggende behov, følelses mønstre og indre værdisæt.

Du lærer både hvordan dine indre konflikter kan stå i vejen for dine fremskridt, og hvordan du kan udnytte bevidstheden om dine følelser til at skabe ny motivation for at blive sundere.

Mindset

Din kommunikation og dine vaner har stor betydning for din sundhed. En stor del af vores indre programmering er skabt for at beskytte os, men i virkeligheden kan vi sabotere alle vores fremskridt, hvis vi ikke lære at genkende og destruere negativ tale og uhensigtsmæssige vaner.

Med dette modul lærer du at spotte dine adfærds og talemønstre, og med små sikre skridt, vælge at fokusere på det som skaber fremdrift i dit liv.


Bonus moduler

Introduktion til de 9 faktorer

Din grundlæggende sundhed afhænger af hvordan du spiser, sover, træner og trækker vejret. Der findes dog en række andre faktorer, som også spiller ind! – Og som afgør OM vi har succes med det, vi ønsker at gøre.

Jeg har kortlagt 9 faktorer der alle har indflydelse på både din sundhed og din trivsel. Når der er optimal balance imellem de 9 faktorer, så vil du opleve en større ro og tilfredsstillelse med hele dit liv. Balancen opstår når du bliver bevidst om faktorernes påvirkning på hinanden og proaktivitet træffer valg som støtter dig i de mål og drømme du har

Relationer

relationer 9 faktorer

Dine relationer har stor betydning for dine til og fravalg af sundhed. Uanset om vi vil det eller ej, så påvirkes vi af og er afhængige af andre i vores liv. Sundhed er lettere når det sker i fællesskab med andre.

Hvem identificerer du dig med? Hvordan påvirker dine relationer dine valg omkring sundhed? Målet med dette modul er at skabe en optimal balance hvor der er plads til relationer der nærer og støtter dig på din vej mod mere sundhed og glæde i hverdagen.

Job & Karriere

job 9 faktorer

Er du firmaet mand/kvinde? Den sidste der sidder tilbage på kontoret når alle andre er taget hjem? Eller har du valgt at være selvstændig eller måske hjemmegående?

Hvilket fodaftryk og eftermæle ønsker du at give til verden? Er det for enhver pris eller er der vigtigere ting som kommer først?

Med dette modul finder du ind til kernen af hvad der gør dig glad og hvad du er passioneret omkring.

Livsstil & Økonomi

livsstil 9 faktorer

Dine forventninger og drømme omkring din livsstil og økonomi har indflydelse på din sundhed. Hvis du er låst af gæld, eller har sat en høj standard for hvordan din hjem og omgivelser skal være, risikerer du at underminere din sundhed med stress og frustration.

Lær at sætte realistiske mål for din levestandard. Hvad ønsker du at opnå og hvorfor er det vigtigt for dig?

Indflydelse & Kontrol

indflydelse 9 faktorer

Krav og forventninger fra omgivelser kan ofte slå os ud af kurs og hindre os i at nå vores drømme.

Med dette modul lærer du at tage din indre styrke tilbage og træffer de nødvendige beslutninger der skal til for at forandre dit.

Det handler om din personlige power. Hvem der bestemmer og har ansvarer i dit liv.

Personlig vækst

vækst 9 faktorer

Lær hvordan din personlige udvikling er forbundet med og har stærk indflydelse på din sundhed og dit velbefindende.

Lær at bruge dine succesoplevelser som katalysator til endnu flere succeser. I takt med at du dygtiggør dig indenfor sundhed, vil dine nyerhvervede evner skabe nye neurologiske forbindelser, som du kan udnytte optimalt. Du træner altså ikke kun muskler, men også din hjerne og det har stor betydning for andre områder af dit liv.

Produktivitet & Resultater

Produktivitet & Resultater 9 faktorer

Overvældet af to-do lister og praktiske gøremål? Tag kontrol over din kalender og dine hverdagsopgaver.

Dette program lærer dig hvad der skal til for en gang for alle at få fat i og prioriteret det som er vigtigst.

Jeg har håndplukket de bedste strategier og redskaber der sikrer at din mål lettere bliver realiseret.

Træningprogram – Kom i form på 12 uger

Ingen sundhed uden træning. Dette 12 ugers program er opbygget med det formål at tilbyde grundstrukturen for træning. Der er fokus på kredsløbstræning, styrketræning og afspænding af kroppen. Alle kan være med.

Du sammensætter selv din ugeplan ved hjælp af et mix af små programmer for core, overkrop, underkrop, afspænding og pulstræning.

4 ugers kostplan – Nulstilling

Lad mig lige skynde mig at slå fast. BOOTCHAMP er ikke en diæt, en kosttrend eller noget andet fasionabelt.

Denne 4 ugers kostplan er min helt eget kostplan som jeg kalder for “Nulstilling”. Kostplanens formål er at skabe balance i min krop med nogle simple sunde madvaner.

Opskriftssamling

Få mine sunde yndlingsopskrifter. De bidrager til et afbalanceret og næringsrigt måltid. Du får ideer til morgen, frokost og aften, samt dips og snacks. Du vælger selv om du vil bruge dem til din egen kostplanlægning eller om du blot vil kigge på dem for inspiration.

Grøntsager i fokus

Lær at elske dine grøntsager! Med dette modul bliver du inviteret indenfor i grøntsagernes “magiske” verden. Okay – jeg er måske lige en tand for begejstret for grøntsager ;-). Men jeg lover dig at du lærer om alle fordelene ved få flere grøntsager ind i din hverdag. Og mon ikke der også følger et par opskrifter med i købet.

Den naturlige energi i kroppen

Der er flere elementer der bidrager til energien i din krop. Vidste du for eksempel at årstider og månefaser har betydning for energibalancen i din krop?

Dette modul introducerer til andre elementer der påvirker din sundhed og trivsel. Hovedparten er ikke noget du kan kontrollere, men du kan udnytte dem i din hverdag – som vind i sejlene – og lettere opnå resultater med din sundhed og trivsel

Ryd op og få mere energi

Skab ro og orden omkring dig. Rod i hjørnerne og utallige to do lister med opgaver der skal styr på, optager en masse mental energi, som stresser og påvirker dig.

Få bedre overblik og fokus på det som virkelig betyder noget. Lær simple teknikker til bedre organisering af dit hjem og skil dig af med det som tapper dig for energi.

Garderobe tjek

Transformationens højdepunkt. Måske mest med feministiske øjne. Matcher din garderobe det ideal du har af dig selv? Lær at sammensætte din basis garderobe så det afspejler den personlighed du har og indenfor det budget du til rådighed. Lær små do’s & dont’s i forhold til kropstyper etc.