Livsstilscoaching

Mangler motivationen? Brug for et kærligt skub?

Livsstilscoaching er til dig som

… er træt af at stå stille og har brug for at komme ud af starthullerne

… er tvivl om hvilken retning du skal gå

… står overfor en udfordring som du er i tvivl om hvordan du skal løse

Det er ikke et krav, at du deltager i eller på anden måde er bruger af Bootchamp programmet.

Hvad er coaching?

Coaching er en samtaleform hvor coachen ved hjælp af en række spørgsmål og teknikker, hjælper dig med at udforske dine behov, drømme, vaner og adfærd. Ofte omhandler et coachingforløb 2 elementer

  • Spørgsmål om eksistens ”Hvem er jeg?
  • Spørgsmål om retning ”Hvor er jeg på vej hen?” eller ”Hvordan håndterer jeg denne situation?

Coaching er rigtigt godt når du har brug for motivation og støtte til at nå et mål.

Du får hjælp til at sætte dine styrker og kompetencer i spil, så du får trænet og udviklet dit potentiale og bevæger dig i den retning du ønsker.

Du kan ikke ændre på din fortid, men du kan ændre på hvilken betydning din fortid skal have på din nutid og fremtid”

Priser

Bootchamp tilbyder forskellige typer coachingforløb. Du kan se eksempler længere nede på denne side.

En enkelt coachingsession koster 750kr.

Hvis du vælger at investere i flere sessions, sparer du 150,- pr. session. Dvs. et forløb på 3 sessions, koster kr. 1800,-. Ønsker du yderligere sessions eller tilkøbsydelser, så laver vi en særlig pris på det.

I august 2022 udloves helt særligt 10 coachingsessions af 60 minutters varighed til kr. 300,– dvs. du sparer altså helt op til kr. 450,- på en enkelt coachingsession.

Tilbuddet er unikt, fordi der er tale om forløb med nye teknikker og challenges, der er udviklet særligt til Bootchamp.

Praktisk

Livsstilscoaching foregår fra skønne lokaler i Nyborg. Adressen er Lindholm Havnevej 31, 5800 Nyborg.

Coachingen tilbydes af livstilscoach og trivselsfacilitator Heidi Fobian Hansen. Du kan læse mere om Heidi her.

Din coach er ikke dømmende. Coachen lytter til dig og udforsker dine svar med nye spørgsmål. Spørgsmålene er med til at skabe en passende forstyrrelse i dine overbevisninger, så du gradvis begynder at ændre adfærd-, tanke- og sprogmønstre.

Nogle coachingsessions kan kombineres med mentorship, rådgivning og vejledning samt forskellige terapiformer.

Er du nysgerrig på mere info eller ønsker du at starte i et coachingforløb, er du velkommen til at kontakte Heidi til en kort uforpligtende telefonsamtale omkring dine ønsker og hvordan hun eventuelt kan hjælpe dig.

Spørgsmål? Træffetid er bedst mellem 12:00 og 13:00 på tlf. 51519863.

Sessions

Din første session varer ca. 60 minutter.

Du bestemmer selv, om du ønsker at din coaching skal foregå fysisk fra den bløde lænestol med havudsigt på Lindholm Havnevej i Nyborg eller online.

Antallet af sessions er individuelt og afhænger af din udfordring og de ressourcer, du har til rådighed til at gøre en indsats. På den første coachingsession aftaler vi, om der er behov for et videre forløb og hvad det i så fald kan indeholde i form af antallet af sessions, hvor ofte vi skal tale sammen og tilvalgsydelser.

Efterfølgende sessions kan varer fra 30-60 minutter afhængig af dagens emne.

På de efterfølgende sessions gør vi status på,

  • hvor du er i din udviklingsproces,
  • hvordan det er gået sidste sidst,
  • hvordan du har brugt dine værktøjer og om du har brug for nye værktøjer
  • hvordan vi kan justere op eller ned for din videre indsats.

Tilvalgsydelser

Du vil muligvis få tilbudt tilvalgsydelser til dine coaching sessions.

Eksempler er

  • Mentorship: Rådgivning og vejledning om f.eks. kost, motion, søvn og vejrtrækning
  • Accountability follow-up: Nogle gange kan det være nok, at vi blot tager en kort opfølgende telefonsamtale af 5-10 minutters varighed for sikre, at du er på sporet med dine mål og gør den indsats, som du har aftalt med dig selv som værende dit næste skridt.
  • Online redskaber du kan downloade og arbejde med på egen hånd: F.eks. opskrifter, træningsplaner, tidsstyring, prioriteringsværktøjer, minivideoer, refleksions materialer osv.

Generelt om coaching via Bootchamp

Hver eneste session har fokus på at du bevæger dig fremad i det tempo, der passer præcist til dig.

I hele forløbet er der fokus er på at styrke din personlige tilstand og balance, så du bedre kan navigere mellem krav og forventninger fra både dig selv og dine omgivelser.

Samtidig er det et mål at du aktiverer dine styrker og bruger værktøjer, der kan støtte og udvikle dig yderligere.

I arbejdet bruger vi modellen ”De 9 faktorer” som referencepunkt, da modellen er velegnet til at skabe overblik og forståelse for de forskellige artede faktorer der dagligt påvirker vores valg samt vores mentale og fysiske tilstand.

Den overordnede tilgang til livsstilscoaching er holistisk, dvs. vi tænker helheden ind i alle de elementer vi sammen arbejder med. Vi bruger redskaber fra både NLP, positiv anerkendelse, systemisk tænkning og elementer, der styrker og udvikler din fysiske energibalance, som er fundamentet for dit velbefindende.

Eksempler på livsstilscoaching forløb til dig

Coaching på karriere- og uddannelsesvalg

Står du overfor at skulle træffe et valg omkring din karriere eller uddannelse? Er du i tvivl om hvilken retning du skal tage? Måske har du brug for afklaring omkring hvilke skridt der er nødvendige for at komme videre i processen.

Et coachingforløb på karriere eller uddannelsesvalg kan hjælpe dig med at se tingene fra et nyt perspektiv, give dig overblik og forståelse for dine næste skridt.

Coaching på træningsmål

Drømmer du om at komme i gang med at træne, men kniber det med at afsætte den nødvendige tid til at få skub i processen?

Et coachingforløb på dit personlige træningsmål kan hjælpe dig med at aflive nogle af de forhindringer du normalt render ind i. Det skaber rammerne for et godt træningsforløb der fungerer optimalt for dig, din hverdag og dit samlede velbefindende.

Coaching på vægttabsmål

Står vægten stille eller sniger den sig langsomt opad? Har du brug for en som kan holde dig fast på din sunde mission og hjælpe dig med de redskaber der skal til, så du kommer sikkert i mål?

Dette er ikke et klassisk kostvejledningsforløb. Hvis du vælger et coachingforløb på vægtabsmål, bliver du udfordret på dine vaner og adfærd, og ikke mindst på din motivation til at gøre noget ved det.

Du vil også få tilbudt viden og redskaber, så du kommer godt fra start, og fremadrettet kan fastholde de gode vaner, du får etableret.

Coaching på styrker og kompetencer.

Er du i tvivl om du er havnet på den rette hylde? Og hvad er du egentlig god til?

Hvis du er i tvivl om og hvordan du bruger dine evner rigtigt i din hverdag og i dit arbejdsliv, så kan et coachingforløb på styrker og kompetencer være med til at give dig den nødvendige afklaring.  

I dette forløb udforsker du dit autentiske jeg, udvikler dine styrker og kompetencer og lægger en plan for, hvordan du får aktiveret og sat dine evner i spil i din hverdag.

Coaching på din beslutningsevne

Hvordan går det med de løfter du afgiver til dig selv? Går du i stå fordi du bliver overvældet af muligheder, frygt eller andre folks agenda?

Din evne til at træffe beslutninger og tage handling har afgørende betydning for din livskvalitet og ikke mindst på tilliden til dig selv.  

I dette forløb træner du ”din beslutningsmuskel”, så du bliver bedre til at overholde dine aftaler med dig selv og blive din egen bedste ven.

Coaching på din Energibalance

Hvordan går det med din energi? Vælter du om på sofaen når du kommer hjem og udskyder alle planer til i morgen?

Dette forløb hjælper dig med at finde frem til hvad det er som dræner din energi i løbet af dagen. Med små skridt foretager du de nødvendige justeringer, så du får genopbygget energibalance, og opnår overskuddet til at leve det liv som du drømmer om.

Coaching på fastholdelse af fokus og prioriteter

Kender du det – du har de bedste intentioner om at nå et mål og alligevel smuldre planerne og som en Ludobrik, er du pludselig slået tilbage til start?

Har du brug for en der kan fastholde dig på din retning? Og ikke mindst udfordre dig på alle dine undskyldninger og overspringshandlinger. Et coachingforløb hos mig kan være med til at give dig det skub til endelig at komme i gang med det som du drømmer om.

Med dette forløb stil du får styr på dine prioriteter og generobrer kontrollen over hverdagen. Jeg holder dig i ørerne og skubber dig fast men kærligt i retning af dit mål.

Coaching på relationer

Har du en person i dit netværk som bare suger energien ud af dig? Er der en særlig adfærd ved en person der frustrerer eller bare får dig helt op i det røde felt?

Coaching på relationer kan være med til at afklare roller og styrkeforhold imellem dig og personer i dit netværk.

Det kan give dig redskaber til at afstemme indbyrdes forventninger og gøre dig bedre til at håndtere sårbare situationer, samt reducere antallet af konflikter.

Mere information?

Hvis du er nysgerrig på at vide mere om selve Bootchamp forløbet, så tilmeld dig nyhedsbrevet for inspiration og få besked når næste forløb går i luften.

.

Navn/Name:

Email:

Telefon/Phone (valgfrit/optional):

Hvis det viser sig ikke at være for dig, så kan du altid framelde dig med et klik.